Καλώς ήρθατε στο Ξενοδοχείο Αλεξίου στο Στόμιο Λάρισας 

Το Ξενοδοχείο Αλεξίου βρίσκεται στο Στόμιο , σ' ένα τέλειο συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Η προνομιακή του θέση του επιτρέπει να έχει πανοραμική θέα πρός το καταπράσινο βουνό και τη θάλασσα και με τις ανέσεις που παρέχει προσφέρει μια άνετη και πολιτισμένη διαμονή.

Το Ξενοδοχείο λειτουργεί όλο τον χρόνο και τον χειμώνα συγκεντρώνει πλήθος κυνηγών αλλά και ανθρώπων που ασχολούνται με χειμερινές δραστηριότητες όπως ποδηλασία (downhill) ψάρεμα, rafting, canoeing, αφού διαθέτει δίπλα του τόσο το πανέμορφο βουνό Κίσσαβο αλλά και τον πλούσιο σε νερά Πηνειό ποταμό.

Το καλοκαίρι το εστιατόριο μας λειτουργεί στο Roof garden του Ξενοδοχείου μας και τον χειμώνα στην αίθουσα με το τζάκι για να ικανοποιεί κάθε λογική απαίτηση.
ΠΕΡΙΟΧΗ

Το Στόμιο (ή Στόμιον) είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός του νομού Λάρισας, έδρα του Δήμου Ευρυμενών. Είναι τουριστικό θέρετρο που συνδυάζει βουνό (Κίσσαβος) και θάλασσα , ενώ κοντά του βρίσκεται το Δέλτα του Πηνειού ποταμού. Στην θέση του βρισκόταν η αρχαία  πόλη Ευρυμενές. Στα αξιοθέατα το βυζαντινό μοναστήρι Κομννήνειος  Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγ. Δημητρίου  (Παναγία Κομνηνείου ή Οικονομείου)  

click to enter!